Bedst tomrerfirma i Kobenhavn i dag?

Professionel tømrerservice i København 2022? Vi taler ikke jysk… Men vi er mindst lige så hårdtarbejdende Vi bestræber os i hvert fald på at gå lige så højt op i vores finish og kvalitet, som vores kollegaer i Jylland. Dertil ønsker vi også at matche dem på prisen, hvorfor vi har skruet så langt ned for vores priser som muligt. Du kan forvente at samarbejde med et tømrerfirma, der møder til tiden, overholder deadlines og som har en konstruktiv og åben dialog med dig. Opstår der derfor noget uventet, kan du være ganske tryg og sikker på, at det er noget, vi vender med dig. Find ekstra information at Tømrerfirma.

Kundeanmeldelser: Det er vigtigt at alle vores kunder får den bedst kvalitet og oplevelse. Vi sætter stor pris på din tilfredshed. Har du derfor brug for en tømrer, der hurtigt kan træde til, men som også gør en dyd ud af at gøre arbejdet ordentligt og ned i detaljen, er vi det rette firma til at hjælpe dig. Vi skulle have opbygget en ny skillevæg mellem stuen og køkkenet, Adam og Thomas var i den grad dygtige og udførte et fremragende resultat. Hele vores køkken skulle nedrives, og vores drømmekøkken skulle opsættes. Alle deadlines blev overholdt og de var utrolige behagelige.

Skal du have nyt køkken? Og vil du gerne være sikker på, at det bliver monteret korrekt? Så er det en god ide at få fagmænd som os til at montere det for dig. Da køkkenet er et af de rum, vi bruger det meste af vores tid i, er det også nødvendigt, at alt er sat op korrekt, så alt bare spiller. Det gælder også ved renovering. Hvad tilbyder vi? Teamet bag Jacobsen-byg har mange års erfaring i montering og køkkenrenovering og køkkenmoduler samt ombygning og nybygning af køkkener. Det gør os i stand til at udføre alle typer af opgaver, der er ved opsætning af et køkken.

Det tager tilmed ikke mange timer at opsætte en skillevæg i enten gips eller gasbeton, hvilket gør det til en nem og overskuelig løsning, hvis du gerne vil ændre lidt på, hvordan rumfordelingen er. Vi sørger for, at den bliver lavet med en god finish, så den falder i ét med de øvrige omgivelser. Har du nogle særlige ønsker, siger du blot til. Så ser vi, om ikke dine ønsker kan opfyldes eller lade sig gøre ud fra en besigtigelse. Ring eller send os gerne en mail. Så finder vi frem til den bedste løsning til den bedste pris.

Når du har modtaget det fremsendte tilbud, vil der være indregnet en mængderabat, som er opsat i forhold til entreprisestørrelsen: jo større entreprise, desto større rabat. Hvis tilbuddet skal reduceres eller revurderes vil dette påvirke mængderabatten i takt med at tilbuddet reduceres eller forøges. Ved et revurderet tilbud vi det nyeste tilbud være gældende og det originale tilbud vil bortfalde. Vores tilbud vil gælde i 30 dage, hvorefter tilbuddet udløber.

Hos Jacobsen Byg står vi klar til at hjælpe dig, uanset hvilket projekt du står overfor. Vi holder til i København, men vi kommer gerne ud nordsjælland og resten af sjælland. Når du vælger at benytte vores tømrer, får du en yderst kompetent tømrer ud på opgaven. Vi går op i kvalitetsløsninger, hvor intet bliver overladt til tilfældighederne. Vi sætter en stor ære i at levere fejlfrit tømrerarbejde, uanset om det er store eller små projekter, vi skal hjælpe dig med. Vi lægger vægt på tillid, troværdighed og god service, så det kan du regne med, hvis du hyrer vores tømrer. Læs mere information at https://jacobsen-byg.dk/.