Professionel tomrerfirma i Kobenhavn i dag?

Top tømrerservice i København i dag? Hvorfor vælge en totalenterprise/ hovedentreprise? Vi anbefaler hovedentreprise til renoveringsprojekter, der involverer flere faggrupper. En byggesag er både tidskrævende og omfattende, så vi vil gerne stå for koordineringen af byggeprocessen for dig. Vi udbyder alle faggrupper og står gerne for at lede projektet, så du får en god proces gennem hele dit byggeri og gør det nemt at have håndværkere. Hvad koster det at renovere? Vi lægger mange ressourcer i tilbuddene, for at de er fyldestgørende, så du ved hvad det er du køber. Det er ikke alle håndværkere, som lægger lige meget vægt på dette og det kan resultere i misforståelser og meget forskellige priser. Læs ekstra info på Tømrerfirma.

Som tømrer er der mange opgaver, vi kan løfte. Da vi samtidig har et stort team af tømrere bag os med hver deres specialområde, har vi mulighed for at tilbyde meget kompetent hjælp til mange typer af opgaver. Du er mere end velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om, hvorvidt vi kan hjælpe dig med dit projekt eller din opgave. Selv ved anderledes opgaver der kræver en kreativ tankegang, stiller vi os gerne til rådighed.

Skal du have nyt køkken? Og vil du gerne være sikker på, at det bliver monteret korrekt? Så er det en god ide at få fagmænd som os til at montere det for dig. Da køkkenet er et af de rum, vi bruger det meste af vores tid i, er det også nødvendigt, at alt er sat op korrekt, så alt bare spiller. Det gælder også ved renovering. Hvad tilbyder vi? Teamet bag Jacobsen-byg har mange års erfaring i montering og køkkenrenovering og køkkenmoduler samt ombygning og nybygning af køkkener. Det gør os i stand til at udføre alle typer af opgaver, der er ved opsætning af et køkken.

Skillevæg: Har du brug for at lave et ekstra værelse i din bolig? Eller vil du gerne lave rumopdeling? Så er det ideelt at få lavet en skillevæg i enten gips eller gasbeton. Hvis væggene ikke skal være bærende eller stabiliserende, er den billigste og nemmeste løsning at bygge skillevæggene op med gips. Dette er naturligvis noget, vi kan hjælpe dig med. Som din tømrer på Sjælland, er der ikke den opgave, vi ikke kan klare.

Får jeg et skriftligt tilbud? Vi sender dig et skriftlig tilbud på mail, maks syv dage efter besigtigelsen. Tilbuddet Efter besigtigelsen afgiver vi et tilbud, hvor vi bestræber os på at have det samlede tilbud klar inden for 14 dage. I tilbudsfasen går vi efter at lave så præcis en tilbudspris som muligt. Du kan selv sætte fart i processen ved at have forberedt dig – fx fået udfærdiget relevante tegninger hos en arkitekt eller fået en ingeniør til at foretage eventuelle beregninger (hvis der skal flyttes vægge).

Hvad kan vi hjælpe dig med som tømrer? Når du henvender dig til os omkring et projekt, er der stort set ikke det, vi ikke kan hjælpe med. Vi er et tømrerfirma med mange års erfaring på bagen samt med dygtige og fagligt kompetente tømrere, der er meget passionerede for deres håndværk. Vi kan blandt andet hjælpe dig med: Skillevægge Tilbygninger Terrasse Montering af vinduer og døre Udskiftning af vinduer og døre Montering af køkken Renovering Gulvlægning. Find ekstra detaljer på https://jacobsen-byg.dk/.