Hög kvalitet trappa 3d design onlineleverantör stepsta.se

Högst rankad trappdesign onlineföretag ? Det innebär att för varje utsläppt kilo koldioxid som någon kedja i vår verksamhet stått för, så ser vi till att klimatkompensera med minst två kilo. Vi analyserar alla våra processer – allt från tillverkning, transporter och alla andra energikostnader så som denna webbplats exempelvis och ser till att kompensera med det dubbla. Se ännu mer information på Ny trappa pris. Design: Modern, klassisk, öppen eller stängd? Välj en design som passar just er!

Även i Sverige finns ett flertal tävlingar inom denna unika sport. Bland annat finns den fyndigt namngivna ”Stairways 2 Heaven”, en tävling som hålls för hyresgästerna i Kista Science Tower, Stockholm. Huset består av totalt 32 våningars trappor med hela 676 trappsteg. Sverige har även ”Gbg Trappathon”, en tävling som går av stapeln i Göteborg och uppgår till hela 12 kilometer. Totalt handlar det om hela 1000 trappsteg. Så om du råkar ha ett starkt intresse av att bestiga i trappor finns det med andra ord gott om möjligheter att såväl lokalt som internationellt visa upp din oanade talang.

Att skapa en snygg trappa är en grej, men att skapa en snygg trappa som också är bekväm att använda är något helt annat. För den oerfarne kan design vara allt, mått och beräkningar kommer sen. Men om en trapp ska fylla en större funktion än dess design krävs en genomtänkt trappformel tillsammans med en rad andra aspekter. Vi på Stepsta vet vad som gäller för att förenkla processen från idé till verklighet av trappor, utan att tumma på kvalitét eller komfort. Med denna artikel djupdyker vi därför i vad som tål att tänkas på för att lyckas beräkna en snygg men samtidigt bekväm trappa.

En viktig faktor för trappans utseende och känsla är naturligtvis materialet och vi jobbar ständigt på att utveckla vårt urval och sortiment. Idag erbjuder vi trappor i ek, furu, ask och bok. De flesta väljer ett träslag som på något sätt går i linje med befintliga golv, lister eller annan del av inredningen. Har man exempelvis ekparkett hemma är det naturligt att välja en trappa i ek och istället ha vangstycken och delar av räcket i annan färg, såsom vitmålad furu. Det är dock din egen kreativitet och smak som sätter gränserna, inte vi! Upptäck ytterligare info på https://stepsta.se/.

Har ni fysiska färgprover? Ja, vi kan erbjuda fysiska färgprover (för de färger och kombinationer som finns i vår Online Designer). Kontakta oss med vilket träslag/färg/bets ni är intresserad av så skickar vi hem detta tillsammans med en retursedel. Kan jag välja material för min trappa? Ja, du kan välja mellan ett antal olika material för de olika delarna av trappan, såsom trappsteg, sidostycken och räcken. Vi arbetar kontinuerligt med att utöka vårt sortiment av olika träslag. Vanliga träslag på trappor är furu, ask, bok samt naturligtvis ek. Du ser alla tillgängliga materialval och hur de påverkar priset på trappan direkt i vår online-konfigurator.