Webtárhely webszolgáltatások

.hu domain regisztráció internetszolgáltató? A felhőalapú biztonsági mentés sokkal egyszerűbben kivitelezhető és biztonságosabb. A biztonsági mentéseket az igényeknek megfelelően ütemezheti; virtuális szervereken tárolhatja őket távolról, tudva, hogy ha a fizikai hardverrel probléma adódik, az adatok akkor is rendelkezésre állnak; a nagyobb biztonság érdekében titkosíthatók, és ellenőrizhetők, hogy az adatok ne legyenek sérültek. És mint minden felhőalapú tárhely esetében, annyi tárhelyet használhat, amennyire szüksége van, anélkül, hogy attól kellene tartania, hogy elfogy.

Milyen védelem van a hackerek ellen? Szervereinken futó szolgáltatások DDOS védelemmel rendelkeznek, de ezen felül ModSecurity eszköztárának segítségével a támadó jellegű próbálkozásokat is blokkoljuk. Ezen felül rendszeresen végzünk vírus és malware keresést a fájlokban. Webtárhely: Klasszikus webtárhely szolgáltatás, SSD meghajtóval, magas órajelű CPU-val, többféle választható PHP verzióval és napi mentéssel; akár ingyenesen is elérhető! Találjon további részletek a webhelyen WordPress tárhely. Automatizáció: Mottónk az automatizálás. Önkiszolgáló Ügyfélportálunkon a felmerűlő feladatok nagy részét könnyedén elvégezheted.

Itt látható, hogy a .dev, a .club és a .tech az új gTLD-k, amelyeknél a legmagasabb a gyakran látogatott domainek aránya. Az e-kereskedelemhez kapcsolódó új gTLD-k, mint például a .store és a .shop szintén viszonylag magas arányt mutatnak a közepes és magas forgalmi indexű domainek között. Ahogy a fenti eredmények alapján várható volt, a .icu és a .buzz domainek között a legalacsonyabb a közepes és magas látogatottságú domainek aránya.

A domain nevek két részből állnak, a pont előtti részből és az azt követő részből. Míg az első rész fontos a márkaépítésedhez és ahhoz, hogy az emberek megtaláljanak téged, a második rész számos fontos szerepet játszik, és nem szabad figyelmen kívül hagyni. A név második részét felső szintű domainnek (Top Level Domain, TLD) nevezik és ez a weboldal kategorizálására szolgál, hogy a felhasználók és a keresőmotorok jobban megértsék, mi a célja. Mindannyian tudjuk például, hogy a .gov.hu és a .gov a kormányzati webhelyek, a .hu magyar kötődésű vállalatok és magánszemélyek, a .org pedig a nonprofit szervezetek számára készült.

Amint azt el tudja képzelni, ez rendkívül rossz hír a legtöbb internetfelhasználó számára, és hihetetlenül jó hír azoknak, akik kihasználják őket. Ennek orvoslására a HTTP egy új típusát vezették be, a HTTPS-t, ahol az utolsó “S” a “biztonságos” szót jelenti. Ez a HTTP-típus titkosítja az információkat, így sokkal nehezebbé teszi, hogy bárki is belehallgasson, hogy úgy mondjam. Jelenleg egyre ritkábban találkozhatunk a “sima” HTTP-nek nevezett weboldalakkal, mivel az elmúlt néhány évben szinte minden említésre méltó webhely átállt a HTTPS-re. Vannak olyanok, amelyek – az oldal tulajdonosától függően eltérő okokból – ellenálltak ennek a váltásnak. Ezeket érdemes elkerülni, vagy legalábbis VPN-t használni az érzékeny információk védelmére. Mindezek mellett, bár a HTTPS mindenképpen létfontosságú frissítés, ez még mindig csak az eredeti megoldás foltozása. A HTTP az internetet a kezdetek óta működteti, és kétséges, hogy ez egyhamar megváltozik. Olvassa el még többet információ a webhelyen awh.hu.